Siterom

Despre noi

Servicii profesionale instalate de catre experti in securitate

Cu o experiență de 17 ani, suntem hotărâți să ne poziționăm ca experți în instalarea sistemelor de securitate din Târnăveni și nu numai. Cu pasiunea noastră pentru siguranță și angajamentul pentru protejarea comunității, căutăm să devenim punctul de referință atunci când vine vorba de încredere, eficiență și profesionalism în acest domeniu. Ne dorim să oferim servicii care să depășească așteptările clienților noștri, construind încrederea pe care o merită în soluțiile noastre de securitate personalizate.

Valorile noastre

Valorile noastre sunt fundamentale pentru tot ceea ce facem. Integritatea, profesionalismul și devotamentul ne ghidează în fiecare zi. Ne pasă profund de siguranța comunității noastre, iar transparența și angajamentul față de servicii de cea mai înaltă calitate sunt pilonii pe care ne construim relațiile cu clienții noștri.

Experți licențiați

Firma noastră deține licențe în domeniul proiectării, execuției sistemelor de securitate și incendiu, precum și în domeniul analizei de risc la securitate fizică.

Disponibilitate 24/7

Suntem pregătiți să răspundem la solicitările tale non-stop. Ceea ce ne dorim este să te simți în siguranță cu sistemele instalate de noi.

Tehnologii recente

Experții noștri se pregătesc continuu participând la târgurile de profil naționale și internaționale.

Pachete atractive

Suntem pregătiți să-ți oferim pachete atractive astfel încât să privești sistemul de securitate ca pe o investiție și nu ca pe un cost.

Experiență bogată în industrie

În cei aproape 18 ani, experții noștri au instalat sute de sisteme de securitate, astfel încât putem să susținem fără să greșim că avem experiență în această industrie.

Oferte speciale

Dacă ne urmărești constant, vei putea beneficia de ofertele noastre speciale.

Misiunea Noastră

Cu inimile deschise și un angajament profund, misiunea noastră este să construim un Târnăveni mai sigur, pas cu pas. Ne concentram pe oferirea de soluții personalizate care satisfac fiecare nevoie și aduc o liniște bine meritată clienților noștri. Suntem aici pentru a vă proteja.

 

Viziunea noastra

Viziunea Noastră

În privința viitorului, ne vedem în primul rând ca gardieni ai siguranței din zona Târnavelor. Dorim să dezvoltăm un mediu în care comunitatea să trăiască în deplină încredere, iar fiecare familie și afacere să se simtă în siguranță, știind că suntem mereu aici pentru ei.

Garanția calității SITEROM

Increderea noastră în soluțiile pe care le oferim ne determină să oferim garanție extinsă la sistemele de securitate instalate de noi.

Garanția calității SITEROM

Increderea noastră în soluțiile pe care le oferim ne determină să oferim garanție extinsă la sistemele de securitate instalate de noi.

Ai nevoie de o estimare gratuită?

Daca doresti sa te simti in siguranta si vrei mai multe detalii despre beneficiile instalarii unui sistem de securitate , noi iti putem oferi informatiile .

Scroll to Top